България се тресе от нов скандал

1775

България се тресе от нов скандалПотърпевшият Никола Маринов не е привлечен, като обвиняем –
– кандидатката за кмет на Люлин Надежда Дойчева вкара Никола Маринов в затвора, без нито един документ срещу него – Йорданка Колева

България се тресе от нов скандал, скалъпен от продажни медии и скъпо платени журналисти!

Майка, изоставена от своя съпруг, плаче пред набедения и оклеветен Никола Маринов, че е изоставена от съпруга си и баща на дъщеря й и го моли, той със своята кола да води дъщеря й до училище и да я връща на обяд. Казала му, че на друг няма да има доверие. Момичето е на 17 години.

Той се смилява над сълзите на майката и я води само два дни от добро сърце на училище и я връща.

Никола също има дъщеря на 9 години и решава да помогне на майката, защото и без това става рано. А тя му казала, че ще му дава пари само за горивото. Пари на ръка не му е давала.

До тук нищо лошо.

Но в цялата история изведнъж отново изскача Надежда Дойчева, за която в сайт се твърди, а и Господари на ефира са я показвали заедно с Полина Станчева – Хамид, че са изнасяли момичета за проститутки в Турция.

Самата Надежда Дойчева рекетира от няколко години майката на Никола Константина Корчева и самия Никола за десетки хиляди евро. Тя го вкара в затвора, без да има нито един документ срещу него, защото имала големи връзки навсякъде.

Някой замисля ли се защо Надежда Дойчева досега не е привлечена за нищо, като обвиняема и е на свобода и си мислим, че може би над нея има чадър!? …

Майката на момичето пуска жалба в полицията срещу Никола Маринов, че уж той него ден галел по крака дъщеря й и й говорел глупости за секс и го арестуват. Но не е предвидила, че в колата има друг мъж, свидетел на Никола, който е бил през цялото време в колата и не е слязал по- рано, както пишат в някои медии. Такова нещо не е имало.

Познавам Никола и зная, че той мрази да се посяга над деца и никога не би го направил.

С майка му Константина Корчева – Маринова, допускаме, че майката е подставено лице от Надежда Дойчева, за да осквернят и опетнят отново името на сина й.

Някой замисля ли се защо майката не се е обърнала към лицензирана фирма за таксиметрови превози!?

Отново се заформя, без да има вина, медиен скандал около и срещу Никола Маринов, без някой от журналистите да се свърже с него и да пита каква е истината и отново в цялата тази история е замесена Надежда Дойчева, която не познавам, но зная, че тя изнудва семейството за много пари от няколко години и ги заплашва със смърт.

Надежда Димитрова Дойчева беше даже кандидат за кмет на район “Люлин” на столицата, в който тя живее. Тя е със средно образование.

Заедно с майката на Никола сме били учителки по математика в столицата и се познаваме от много години.

Аз съм дългогодишен журналист и винаги съм писала истината.

Срещу Никола Маринов не е повдигнато обвинение. А жалбата на майката е по слаб сценарий и си е направо въздух! Затова и го освободиха от ареста.

Това е един млад, психично здрав мъж, който говори много тихо и спокойно.

Пред вид дългогодишната ми педагогическа и журналистическа практика, бих посъветвала майката на момичето да не се оставя да бъде манипулирана и да поставя дъщеря си да бъде използвана от други, като горещ ръжен срещу Никола Маринов, защото съм сигурна, че просто ще бъдат използвани и захвърлени, а “петното” на дъщеря й ще остане.

А това може да попречи на по- нататъшния живот на детето и при създаване на семейство и след това да има отпечатък.

Пишат се всевъзможни лъжи и не се знае още какво ще се изпише.

Чистосърдечно съветвам майката да изтегли жалбата си, която предполагам е подадена под нечие влияние и да не подлага повече детето си на този унизителен стрес!

Трябва да се помисли и за дъщерята на Никола, като всичко това може да се отрази и върху психическото състояние на детето му.

Никола Маринов твърдо е решен да съди всички медии, които са писали срещу него и по този начин са го набедили и оклеветили, осквернили доброто му име.

Майка му е правнучка на българския знаменосец със Самарското знаме Никола Корчев, участвал в руско- турската освободителна война и по този начин се цели да се петни името на едно добро българско семейство!

На България не й е нужно да се тресе от нови и излишни, скалъпени набързо скандали, а ни е необходимо малко повече внимание и спокойствие!

Що се отнася до Надежда Дойчева, както е тръгнало, утре може и премиер на България да стане!

Автор: Yoana Rubbin

Ние от fbnovini.com публикуваме без редакторска намеса.

Ние от fbnovini.com публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here