Стоян Тончев с коментар на стената си

496

Стоян Тончев: Истерия за олио
Вижте какво написа на стената си журналиста Стоян Тончев

ПП са пътници. Доколкото имам информация, от Посолството съща са се хванали за главата с Петков. Ясно е, че ГЕРБ няма да са повече на власт (официално). Така че интересното тепърва предстои.

Засега е известно, че Янев ще участва с проект на предсрочните избори. Известно е още, че при машинното гласуване (чрез нарочна намеса) се завишава резултатът за избрания от “някои места” проект, както се случи при ПП, за да излязат от изборите на първо място. Разбира се, преди това през медиите се надува “балона” и се формират обществените нагласи и настроения, за да бъде приет резултатът без особени забележки.

Само ще кажа, че лично аз кабинет “Кирчо 2” не желая. Защо ли? Ами защото управлението му до този момент е абсолютно безполезно за България. Скоро чертата ще бъде теглена и ще излязат наяве и финансовите минуси.
Относно войната, спрях да я коментирам, защото ми омръзна от пропагандатори. Никога не ми е харесало да бъда глас от общ хор, пък бил той и на “два гласа”. Но мисля, че най-лошото непърва предстои!

Ние от fbnovini.com публикуваме без редакторска намеса.

Ние от fbnovini.com публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here