НОД “Ивайло”: Искане за среща с министъра на правосъдието Крум Зарков

749

НОД "Ивайло": Искане за среща с министъра на правосъдието Крум Зарков
НОД”Ивайло” искат среща с министърът на правосъдието м-р Крум Зарков. инж. Ивайло Илиев-КАПИТАНА внесе писмен иск за среща с м-р Крум Зарков за да представят от тяхно име и от името на гражданите, които представлява в Национално Освободително Движение „Ивайло“, които се борят с ЧСИ и ДСИ. НОД „Ивайло” делегира права на инж. Ивайло Илиев-КАПИТАНА да съзира Министерството на правосъдието за нарушенията и беззаконията на техните и другите служители.

Вижте цялото видео обръщение към правосъдният министър Крум Зарков:

Има милиони потърпевши в цялата страна, които заради незнанието си са осъдени незаконно заради липсата на юридическа грамотност са били измамени и осъдени незаконно и срещу тях се налага терор от колекторските фирми.

Министерството на правосъдието е залято от такива дела – купища стотици хиляди томове са образувани незаконно, а това затлачва и работата му, това съсипва държавната администрация, но по-лошото е, че съсипва милиони съдби.

Време е да се сложи ред в този хаос. Ние от НОД ”Ивайло” сме застанали до хората. застанете и Вие г-н министър! инж.Ивайло Илиев-КАПИТАНА: Входирали сме искане за среща, очакваме вашата компетентна намеса! С Уважение НОД ”Ивайло” ОРГ

Ние от fbnovini.com публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here