Стефан Пройнов: Идва свят без нас

602

Ние от fbnovini.com публикуваме без редакторска намеса.

Ние от fbnovini.com публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Вижте какво публикува на стената си

Стефан Пройнов: Новият световен ред иска свят без нас

Стефан Пройнов: Новият световен ред идва и по всичко личи, че всичко се командва от един център. Да вземем в предвид как реагираха най-големите световни сили САЩ, Русия и Китай както и Европа след като появи така наречената пандемия? Реакцията им бе сходна и навсякъде се наложиха едни и същи прийоми и тестове над населенията им. И ако предположим, че тя идва от запада с епицентър Китай то Русия първа изгради 5G антените, първа сложи камери в метрото, които разпознават биомитричните ви данни и дирекно ви взимат парите за билет и ви мерят температурата.

Това с глобализаията на Запада не беше ли приоритед на самият Запад? След това се заговори за ваксини, но никой не попита как Китай изписа над 14 000 болни само за един ден без ваксини и открито лекарство? Дали целият свят бе обект на експеримент не знам тази теория ще оставим на онези, които се занимават с конспиративните теории, но на практика в целият свят бяха използвани едни и същи технологии и едни и същи методи довели до едни и същи резулати. Анализът на поведение на всички хора на планетата, макар и различни като религия, нрав и култура доказа, че става дума за едни и същи резултати. Ако наречем така нареченият експеримент към кого бе насочен ще ви кажа към моделиране на поведението на младите и подрастващите. Този модел на поведение като дистиплинирана демокрация все повече дресира младите с така наречените нови стандарти на общноста – те подрастващите са във фаза на дресиране и контролиране.

По-възрастните нямат нужда да обикалят 40 години, търсейки обетованата земя, на тях им се помага да си отидат от този свят. И ако някога Мойсей не доживял да види новият дом на своят народ тук от командният център са се забързали и нямат 40 години за този така наречен експеримент. Ако в древността контролът над цивилизациите в различните фази на човешката еволюция е бил различен и в началото са имали нужда от ходещи оръжия после от роби и нуждите са били от работна ръка то сега имаме роботизация, днес контролът е над съзнанието и моделът на поводение на хората. Създават се поколения, които са неспособни да воюват както при древните войни на Спарта и Рим, а създават се поколения неспособни да работят и да строят не са и като в робовладелческият период – те не могат да си приготвят храната дори не са и като онези в неолита – не умеят и да си уловят, а създават се функционално неграмотни и безполезни както за планетата така и за собствената си нация и дори за себе си не са полезни. Стефан Пройнов: Еднодневки – консуматори с кратък срок на годност. Елитите нямат нужда от нас.

Стефан Пройнов: Както се е забързало унищожението на човешката цивилизация не ни остава много. Ще изчезнат различни отрасли, икономики, нации, професии, всичко за което сме учили или сме вярвали в него ще изчезне. Един свят без нас. Те нямат нужда от пари – печатат си ги. Нямат нужда от ресурси – те ги притежават. Нямат нужда от власт – имат я. Нямат нужда от технологии – имат ги. Единственото от което имат нужда е да ни премахнат нас потребителите, паразитите на тази планета – тези, които само вземаме без да даваме. Какво ще стане с новият световен ред? Какво ще стане с милярдите души, с религиите, със силата, в която сме свързани са все въпроси на които нашите деца не биха си задали?

Изкуственият интелект и новата матрица ще контролира дори всяка клетка във децата ни, всяка мисъл, всеки дъх дори. Това ли е бъдещето? Колко цивилизации са изчезнали преди нашата, изчезвайки на един континент и появявайки се на друг? Днес глобалният контрол не предвижда оцеляване в нито една точка на земното кълбо. , но децата какво ги очаква, ние няма да доживеем?

Ние от fbnovini.com публикуваме без редакторска намеса.

Ние от fbnovini.com публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here