Светлозар Минов: Защо е тоз ламтеж, злоба, алчност, омраза- ЗАЩО?

1242

Светлозар Минов: Защо е тоз ламтеж, злоба, алчност, омраза- ЗАЩО?
Вижте какво публикува на стената си Светлозар Минов:
На вашето внимание:
Не го разбирам този Свят!
Защо полудява така? Колкото повече живея и натрупвам житейски опит, толкова повече не го разбирам. Уж, сме образовани, уж много знаем и всичко ни е ясно, а дефакто……

От ден на ден ми става все по-трудно, да разбера защо има толкова много злоба на този Свят?! Слънцето е едно за всички и никой не може да го притежава. Въздуха е за всички и никой не може да си го присвои. Всяко живо същество си живее живота и никой не може да го изживее вместо него. Накрая всеки умира и освен душата си нищо друго не отнася със себе си. Дори и английската Кралица почина, като всяко живо същество. Всичките и притежания от този материален свят си останаха тук- дворци, земи, бижута, пари, титли- всичко си остана тук.

Та ВИ питам:” Защо ламтите толкова за материалното? Ще ги занесете ли някъде тези пари и имоти?” Трупаме хартийки, като си сечем горите, като си тровим въздуха и водата. После хартия ли ще дишате или ще пиете? Доказателства от хиляди години ни показват, че катафалка ремърке няма. Имаме хиляди свидетелства, че Всевишния Творец, който ни е дарил с живот- голи ни изпраща на този свят и голи ни прибира! Та пак се питам: “Защо е тоз ламтеж, злоба, алчност, омраза- ЗАЩО? Толкова ли е трудно да сме добри?”
Не го разбирам този Свят! Защо полудява така?
Мъдрост за живота!
Светлозар Минов: Мисля,че ще харесате това и ще се замислите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here