Демократична България: Пленумът на Висшия съдебен съвет

774

Демократична България: Пленумът на Висшия съдебен съвет
Вижте какво публикуваха на стената си от Демократична България
Министър Надежда Йорданова:
Днес Пленумът на Висшия съдебен съвет прие вътрешни правила за разглеждане на предложения за предсрочно освобождаване на “тримата големи” – председател на ВКС, председател на ВАС и Главен прокурор на Република България.
На същото заседание стартира и формално процедурата по разглеждане на препис. Очаквано, чрез процедурните правила пленумът на ВСС се опитва да изключи от обсъждане по същество част от основанията за предсрочното освобождаване на Иван Гешев.
Неколкократно съм заявявала, че всеки един от внесените от мен казуси е достатъчно сериозен за предсрочното прекратяване на мандата на главния прокурор, а в съвкупността си дават още по-голямо основание за това.

Ние от fbnovini.com публикуваме без редакторска намеса.

Ние от fbnovini.com публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here